27.2.2013

Lentoon lähdössä!!

Jep, semmosessa fiilingissä tässä pyöritään, kun vahvistusta parille reissusuunnitelmalle on tullut! Eli meikäläinen, onnenlikka, lähtee muutaman ajan päästä ensin Pariisiin ja sieltä New Yorkiin!!! Ihan käsittämätöntä, mutta niin siistiä. Ainoa juttu, joka pimentää mun vaaleanpunaista auringonpaisteista fiilistä on se fakta, että meikä tulee pilaamaan lentämisilläni ihan sikana ilmastoa, huomattavasti enemmän kuin yleensä. Mutta se on sellanen asia, jota mun pitää funtsia vielä tarkemmin. Haluaisin lopettaa lentämisen kokonaan, mutta itsekkäät ajatukset vievät nähtävästi äärettömän helposti voiton kauaskatseisesta ympäristönsuojelijasta. Toivon, että Nykin lento tulee olemaan elämäni viimeinen! Haluaisin hoitaa reissaamiseni mieluummin junalla, mutta tuonne valtameren ylitse on hiukan hankala matkustaa raiteilla. Toivotaan, että tulevaisuudessa lentämiselle on joko keksitty vaihtoehto tai sitten se on korvaantunut kokonaan jollakin toimivalla ratkaisulla!

Lähde.
Mutta joo! Tarkoituksenani ei ollut pitää ympäristöluentoa (vaikka se niin tärkeetä oiskin!) vaan hehkuttaa pikkasen noita reissuja. Vietän siis molemmissa paikoissa viikon, ja tuun näin reissanneeksi reilut kaksi viikkoa putkeen. Huhhuh, ristus mitä reissuja! Mutta aivan mahtava juttu, täytyy sanoa. En muista, milloin olisin ollut näin iloisen yllätyksen äärellä. :)

Lähden Pariisiin reilun kuukauden päästä, joten nyt on viimeistään aika heittää jäähyväiset tekosyille ja pakertaa menemään kuin hullu, jotta voin sitten kiipeillä vähän parempikuntoisena Eiffelille ja takaisin. :) Pariisissa varmaan tulee myös käveltyä jonkin verran, joten liikunta ei ihan unohdu. En kuitenkaan aio treenata lomilla yhtään, koska no, treenivaatteet vievät liikaa tilaa matkalaukusta. ;) Nykissä meillä olis vieressä kuntosali, mutta koska tuskin tulen käymään semmoisessa täällä Suomessakaan, niin veikkaisin, että sielläkään ei tule siihen laitettua erityistä laatuaikaa.

Lähde.

En usko, että tulen hirveesti shoppailemaan kummassakaan metropolissa, koska meinaan tukehtua tähän tavaran määrään kotona enkä halua muutenkaan ostaa mitään ylimääräistä uutena (eettisyys ja ekologisuus iskevät jälleen). Ajattelin, että teen sellaisia laatuostoksia, jos ollenkaan. Mutta toisaalta on myös mahdollista, että multa karkaa mopo ihan totaalisesti ja joudun ostamaan lisäkiloja laukulle. Toivottavasti ei!! Se nähdään sitten! ;)

Mutta nyt on kyllä hyvä fiilis alottaa pirunmoinen treenaus ja ruokavalion tarkkailu! Mulla on kuukausi aikaa, hyvällä fiiliksellä saan ainakin pari kiloa karistettua terveellisesti. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!