11.2.2013

Viikko 6

Mulla on kaamee morkkis. Tai no, ei ihan niin kaamee kuin pitäisi olla, mut suht kamala kumminkin. Ei menny toi edellinen viikko niinku Strömsössä.

  • En ole pitänyt ruokapäiväkirjaa. Se vaan tuntuu kauheen vaivalloiselta. Ja tylsältä. En oo vielä keksinyt, että miten siitä sais kivaa?
  • Suunnittelin ruoat, mutta en pysynyt suunnitelmissa. Mätin viikonloppuna ihan sairaasti suklaata. Yritän perustella tätä sillä, että mulla on nyt ihmissuhdepuolella vähän myrskyävät ajat, mutta tiedän kyllä et se ei ole mikään perustelu. Lohtusyöminen on tyhmää ja lyhytnäköistä ja siihen menee ihan rutosti rahaa.
  • En venytellyt kotona yhtään. Aina oli muka parempaa tekemistä.
  • Kävin kyllä kolmesti yliopistoliikunnan tunneilla (easystep, pumppi ja niska-hartia) eli yks tavote saavutettu, jeejee, mutta en kertaakaan lenkillä. Huoh.
  • Painoa en uskalla edes katsoa.

Jostain syystä mulla on sellanen asennevamma, että kun käyn kotikotona (mitä teen aika usein), niin siellä ei tarvi miettiä mitä syö. Eikä siellä tarvii kuntoilla. Eli periaatteessa kusen omiin muroihini aina, kun käyn siellä.

Tää alkanut viikko tulee olemaan tosi hektinen, mutta yritän mahduttaa liikuntaa aina joihinkin väleihin. Ja syödä paremmin. Koska vaikka nyt meni osittain aika pahasti pieleen, niin aina voi parantaa, eikös juu? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!