6.2.2013

Pumppia, pumppia

http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/173670129352085725_pwND1yeM_c.jpg

Tänään kävin yliopistoliikunnan pumpissa. Kyseessä on siis koko kropan lihaskuntotunti, jossa treenataan tankopainoilla. Mun painot oli säälittävät 3,5 kiloa per puoli, mutta sain silti itteni aika kipeeks. :D Ens kerralla pitää  kuitenki ehottomasti ottaa isommat painot, koska nyt oli suht helppoa.

Meikäläinen on selkeesti näitä takasalin mimmejä. En ees uskalla kuvitella itteäni jossakin eturivissä tai puolivälissä salia huhkimassa, tuntemassa kaikkien parempikuntoisten sääliviä katseita niskassa (tai jenkkakahvoissa). Periaatteessa ymmärrän, että jokainen täysjärkinen keskittyy treenaamaan omia lihaksiaan eikä tuijottelemaan muita, mutta voinko oikeasti olla ainoa ihminen joka pystyy yhtä aikaa molempiin? :D Veikkaisin, että meitä on muitakin. (Ja meillä kaikilla on selkeesti liian vähän painoja, kun keritään kattelee muita.)

En muuten tiedä, että mikä muhun on iskenyt: mietin tänään ihan tohkeissani, että ois siistiä jos olis sellanen pulssikello. Hajosin itelleni kyllä totaalisesti, kun tajusin, että pulssikelloahan voi kutsua muiden ihmisten tapaan sykemittariksi, mutta ehkä vielä enemmän sille, että haikailen semmosen vekottimen perään. Minä?! Hah! Ois se kyllä kiva. Samaten hyvät urheilurintsikat. Ajattelin, että ens viikolla pitää tsekkailla kumpastenkin hintoja. Sykemittarin olisin kyllä valmis ostamaan käytettynäkin, jos sattuisi vastaan, urheilurintsikoita ehkä en... :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!