3.2.2013

Kuuluisat ensimmäiset sanat

Niille, jotka eivät ole siitä nopeimmasta päästä: tämä on blogi, jossa lihava ihminen juttelee. Eli läski lätisee.

Olen 20-vuotias likka. Painan 85 kiloa ja olen noin 177 senttiä pitkä. Painoindeksini on 27,1. Joku saattaa siellä älähtää, että eihän tuo ole läski eikä mikään. On totta, että en ole siinä mielessä läski, että olisin sairaalloisen lihava. Olen "vain" lievästi ylipainoinen, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että minussa on ekstraa, joka saisi olla olematta.

Kun syötin tietoni tuonne painoindeksi.orgiin, sain ohjeistuksen pudottaa noin 6,7 kiloa. Eli noin 78 kiloa saisi painaa. Itse toivoisin painavani noin 70 kiloa, eli 15 kiloa läskiä saisi luvan lähteä lätkimään.

"Läski lätisee" ei ole blogille mikään kovin mediaseksikäs eikä houkutteleva nimi. Se sopii hyvin, koska blogin ei ole tarkoitus olla kumpaakaan. Mielestäni on plussaa, jos joku muu tätä innostuu lukemaan ja kommentoimaan, mutta jos näin ei käy, en juokse muffinssien luo lohduttautumaan. Kirjoitan tätä itselleni, eikä kukaan toistaiseksi tiedä, kuinka kauan - voi olla, että into lopahtaa heti huomenna. Toivon kuitenkin, että intoni laihduttaa (tai, kuten itse mieluummin sen muotoilisin, kiinteytyä) ei loppuisi heti kättelyssä. Tämä on tuttu projekti, mutta aikaisemmin olen kuukahtanut tavoitteideni alla noin vuorokauden sisään. Että katsotaan, miten tässä edetään!

Eli: tavoitteeni on pudottaa 15 kiloa mahdollisimman nopeasti, mutta terveellisesti ja pysyvästi. En luultavasti aio käydä punttisalilla (koska en uskalla :D), mutta syömistäni ja muuta liikkumistani pyrin fiksaamaan parempaan kuntoon.

2 kommenttia :

  1. Lueskelin tässä näitä siun postauksia ja blogisi vaikuttaa mukavalta luettavalta. :) Olisin itse laihdutuksen aloittaessani luultavasti jättänyt tämän väliin juurikin, koska "eihän 15 kg oo mitään". Omassa lähtötilanteessani tavoitteeni oli päästä eroon 35 kilosta. Nyt toi 15 kiloa on kuitenkin lähempänä omaakin tavoitettani, joten mielenkiinnolla jään seurailemaan. Tsemppiä urakkaasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Kiva kuulla, että blogi vaikuttaa luettavalta. Ymmärrän, että 15 kiloa ei välttämättä tunnu isolle jutulle, mutta oon huomannut, että se ei meinaa lähteä itekseen, ei niin millään :D Tsemppiä ja kivaa kevättä sulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!