29.4.2013

Blue monday, johon tepsii vain inspiskuvat


Suoraan sanottuna tämä maanantai ei ole ollut maailman parhain. Mulla on jostain syystä aivan super laginen olo (anteeksi, suomen kieli, mutta senkään käyttö ei tänään suju) eikä mikään oikein meinaa onnistua. No, ehkä se ei haittaa, että menee päivä tai pari ihan penkin alle. Tuntuu vaan, että viimeiset kaks vuotta ovat menneet näillä fiiliksillä. Joka tapauksessa: angstit sikseen ja valoisampiin aiheisiin! (Tuuppasin tähän postaukseen monta inspiskuvaa, koska totesin tarvitsevani ekstrabuustia enemmän kuin koskaan aikasemmin!)


Lähde.

Huomenna saadaan uuden kämpän avaimet! Se on tosi hieno juttu, koska en oikeastaan malttais enää kauheasti olla vanhalla asunnolla, vaikka se niin ihana onkin. Aina, kun saan tietooni jonkun uuden projetin, mun tekee mieli hylätä kaikki vanhat ja keskittyä täysillä uuteen. Viime viikolla ompelusta ei meinannut tulla mitään, kun koko ajan olisi tehnyt mieli vain pakata. No, nyt siihen on viimein mahdollisuus, jee!

Lähde.
Tämän viikon tavoitteet liikunnan osalta ovat yksinkertaiset: yritän käydä joka aamu lenkillä. Tajusin just, että koska huomenna on vappuaatto ja ylihuomenna vappu, niin jumpat ovat todella vähissä seuraavina päivinä. Se on kyllä tosi mälsää, koska ite en aikonut juhlia vappua ollenkaan eikä se siten mun päiväjärjestystäni oikeastaan liikuta. Silti kuitenkin suon muille juhlinnan ilon, tottahan toki. Pitää vaan sinnitellä torstaihin asti ilman ohjattuja tunteja, omg, first world problems! :D

Lähde.
Tällä viikolla tuun ramppaamaan uuden ja vanhan kämpän väliä hyvin aktiivisesti. Isot kamat muutetaan vasta kuun puolessa välissä, mutta sitä ennen haluan kyllä jo viedä kamaa uudelle asunnolle ja asettua sinne jo hiljalleen :)

Lähde.
Mahtavaa ja parempaa viikkoa meille kaikille! Tällä viikolla on tulossa ihan jänniä postauksia, että stay tuned. :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!