6.4.2013

Paluu suoritettu!


Moikka! Täällä Suomen kamaralla ollaan taas. Tästä lähtien postaustahti kiihtyy jälleen, tauko on ohi! Reissut olivat aivan sairaan siistit. Erityisesti tykkäsin New Yorkista, mutta Pariisikin oli ihan mukava! Kaksi ja puoli viikkoa menivät ohi hurjan nopeasti, mutta nyt palatessani Jyväskylään fiilistelin, että olisin ollut paljon kauemman aikaa poissa. Sen verran omituista on nimittäin palailla tänne arkirutiineihin!



Onneksi täällä paistaa aurinko ja fiilis on muutenkin suht keväinen. Tänään muuten kannattaa nauttia paisteesta ihan urakalla, huomenna kuulemma on jo pilvisempää :(

Kiinnostaako teitä kuulla matkakokemuksia, vai pysytäänkö reilusti ns. "oikean aiheen", eli liikunnan parissa? Jotain pientä tulen varmaan täällä reissuihini liittyen jakamaan joka tapauksessa.

Nyt olen kuitenkin varsin sippi, ja matkalaukut odottavat purkamistaan. Shoppailin erityisesti Nykissä aika urakalla, ja sivussa löytyi myös vähän urheilukamppeita matkaan. Niistä lisää piakkoin! 

2 kommenttia :

  1. Ois kiva kuulla, että miten reissu on vaikuttanu painoon ja liikkumisiin yms. Tuntuuko vaikealta palata arkeen? Itse lomailin yhdeksän päivää reilusti mässäillen ja ilman urheilua, mutta nyt turvotusten hiljalleen kadotessa ei kaduta herkuttelu lainkaan :) Ja ensimmäinen juoksulenkki meni kuin lentäen! En tiedä miksi, ehkä syön arkena sitten liian vähän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Joo, voisin hyvin tehdä tuollaisen postauksen vaikka viikonloppuna. Ja tosi kiva kuulla, että sulla ei ainakaan oo stopannut urheilu lomasta huolimatta!
      Ite syön arkisin aika paljon, eli pyrin syömään jotain viidesti päivässä noin kolmen tunnin välein. Lomalla taas tuli syötyä vähemmän, joten katotaan, mitä siitä seurasi!
      Tsemppiä treeneihin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!