15.4.2013

Viikon 15 tulokset ja tavoitteet viikolle 16


Viikko 15 meni kyllä ihan plörinäksi. Rankka treeniputki (valitettavasti ei urheilutreeni) vei voimat tehdä yhtään mitään muuta kuin kokeilla voimia kyykkytestissä ja käydä kertaalleen pumpissa. Lisäksi viikonloppu meni aivan turhan kosteissa meiningeissä, joten silloinkaan ei ollut kykenevyyttä suunnata ylös, ulos ja lenkille, ärr! Piakkoin onkin tulossa alkoholipostaus, koska koin erittäin tarpeelliseksi funtsia kulutustottumuksiani tuon paholaisen suhteen.

Mutta, valoa näkyy tunnelin päässä, vaikka kevätilma onkin poistunut hetkeksi keskuudestamme. Tänään on maanantai ja uusi viikko, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki on mahdollista! (Vähän höpöhöpöä, tiedetään, mutta kai ihminen jollain saa itseään buustailla? :D)

Viikon 16 tavoitteet ovat seuraavat:

ma: pumppi
ti: (näytös)
ke: pumppi
to: (näytös)
pe: lenkki
la: (näytös)
su: lenkki

Tähän viikkoon lähdetään vähän kevyemmillä tavoitteilla. 2 x pumppi ja 2 x lenkki on aika maanläheinen pyrkimys. Rima on asetettu nyt semimatalalle, joten eiköhän tästä viikosta selvitä täysin pistein ja mahdollisesti paremminkin, jos motivoituisin vaikka tuosta allaolevasta kuvasta!

Mukavaa viikkoa kaikille!

Lähde.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!