3.3.2013

Maaliskuun tavoitteet

Helmikuun tavotteiden lailla ajattelin nyt raapustella myös maaliskuulle jonkinlaisia päämääriä. Tämä kuukausi tulee olemaan vähän vaillinainen, koska lähden viikolla 13 suureen maailmaan, ensin Pariisiin ja sitten New Yorkiin yhteensä reiluksi kahdeksi viikoksi. Se tulee myös sotkemaan ihan totaalisesti mun treenit, koska en ajatellut kohteissa sen suuremmin jumppailla. Onneksi tulen varmaan kävelleeksi aika paljon, mutta toisaalta syömistä ja juomista tulee varmasti harrastettua huomattavasti enemmän ja epäterveellisemmin kuin kotona. Mutta, nyt täytyy keskittyä alkukuuhun ja hoitaa hommat kotiin niin, että lomalla voi sitten herkutella ihan hyvällä omallatunnolla :)

1. Painotavoite: 80 kiloa olisi ihana luku, mutta katotaan nyt, että miten tää homma etenee. :)

2. Säännöllinen ruokailurytmi on hyvä pitää reissussakin, eikä siellä tarvi syödä ihan kaikista rasvaisimmin. Ruokailun suunnitteluun voisi panostaa niin, että sunnuntaina tekis pläänin seuraavan viikon syömisistä pääpiirteittäin.

3. Liikunta, jeejee! Nyt kun mulla on tuo uusi ihanuus eli Polarin sykemittari, niin varmaan vähän aktiivisemmin jaksan lähteä jumppaan koska haluan nähdä kuinka paljon kaloreita kuluu!! :D Oon ihan kakrumaisen innostunut tästä.
-> Käy kolme kertaa viikossa lenkillä.
-> Käy kolme kertaa viikossa yliopistoliikunnalla.
-> Venyttele tunti viikossa.
Tavoitteet on mun mielestä paras pitää korkealla, jotta ei tulisi sellaista fiilistä, että on saavuttanut jotain liian helposti! :)

Tsemppiä kaikille maaliskuun haasteisiin, pidetään mahtava kuukausi kevättä odotellessa! :)

Lähde.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!