17.3.2013

Viikko 11 - metsään mentiin ja ryminällä!

Otsikko ei ole kovinkaan mairitteleva, mutta valitettavasti täyttä totta. Meikäläisen kuntoilut jäivät tällä viikolla vaivaiseen yhteen pumppiin. Koirien lenkittelyä en laske oikeastaan mukaan, kun siinä touhussa ei tule edes hiki, kun meidän pienet karvamakkarat ovat suht haistelevaa sorttia. Oon todella pettynyt "suoritukseeni" tällä viikolla, mutta tämä olikin ensimmäinen pönttöilyviikko sitten alun. Anteeksi annetaan, mutta tämmönen meininki ei enää jatku! :D

Lähde.


Keskiviikkona kone suuntaa kohti Pariisia, ja sitten lähdenkin Nykiin. (Onkohan junttia kirjoittaa New York City Nyk-lyhenteellä? NYC kuulostais kuitenkin vähän liian hienolta...) Kuntoilut jäävät vähäksi aikaa, mutta olen jo päättänyt, että reissun jälkeen kuntoproggis jatkuu entistä kovemmalla sykkeellä. Ajattelin jopa, että voisin alkaa hipsiä hiljalleen salille.

Mulle soitettiin viikonloppuna Kuntoportilta, että kävisin siellä juttelemassa kunnostani ja saisin samalla viikon treenit ilmaiseksi. Meinasin kuitenkin pyörtyä, kun kävin tsekkaamassa lafkan hinnaston heidän nettisivuiltaan. En voi tajuta, miten salijäsenyys voi olla noin käsittämättömän kallista? Opiskelijalta punttien nosto ja ryhmätunneilla hyppely maksaa 57 euroa kuukaudessa. Ja vielä vähän oudompaa mielestäni on se, että on pakko liittyä vuodeksi! Inhoan kaiken maailman kytkyjä, erityisesti kalliita sellaisia. Ja kuntosalijäsenyydet valitettavasti täyttävät molemmat ehdot. Liittyisin varmaan jäseneksi jonnekin kivalle kuntosalille, jos lyhyempiaikaiset asiakkuudet olisivat mahdollisia samaan hintaan kuin pitkäpinnaisillekin. Tuossakin paikassa kuukausijäsenyys on mahdollinen, mutta hieman ahdistavaan 99 euron hintaan... Argh. Ei ole läskillä helppoa: pitäis olla paljon aikaa treenata ja mahdollisuus heitellä satasia sinne ja tänne. Huoh.

Se mun täytyy Kuntoportin eduksi sanoa, että tuohon hintaan saa näköjään personal trainerin käyttöönsä ilman lisämaksuja. Se ois kyllä just sitä, mitä tällä hetkellä tartteisin! Mutta siihenkin tarvittaisi 12 (kk) x 57 euroa, eli mojovat 684 euroa. :D Nyt jo vähän heikottaa.

Lähde.


Sen sijaan funtsin, että pitäisikö heittää vain 49 euroa ja lähteä tuohon Superdieettiin tällä kerralla messiin. Edullistahan tuo on suhteessa noihin aikaisempiin mietintöihin, mutta tuleeko hommia sitten tehdyksi? Lisäksi pohdin sitä, onko kasvissyöjät huomioitu noissa ruokavaliojutuissa. Lähinnä toivoisin SD:ltä vinkkejä syömiseen sekä erityisesti tuohon kuntosalilla käymiseen. Ja vaikka en mihinkään ihmedieetteihin uskokaan, niin no, oishan se upeaa olla 15 kiloa köyhempi parin kuukauden sisään ;) Ratkaisu pitäisi tehdä pian, kun deadline ilmoittautumiseen on jo 2.4. ja olen silloin vielä reissun päällä. Nykissä tulee tuskin mietittyä mitään Superdieettejä... :D Onko teillä mielipidettä asiaan? Pitäisikö lähteä mukaan superdieettaamaan?

No, tässä tän päivän kärinöitä! Mutta nyt meikä suuntaa nokkansa kohti matkavalmisteluja ja viime hetken kouluhommia! Ajastan muutaman postauksen reissujeni ajaksi, mutta ihan edellisten päivien kaltaista postaustahtia en valitettavasti pysty pitämään yllä. Hauskaa pääsiäislomaa kaikille! Läski palailee treeniasioihin virkistyneenä ja maailmaa nähneenä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!