2.3.2013

Sykemittari!!


Sain tori.fi-palvelun kautta ostamani Polarin sykemittarin perjantaina itselleni. Olin ihan innoissani, ja testailinkin heti perjantaina kotona pomppimalla ympäriinsä, että miten homma toimii. Sykemittari on siis malliltaan FT7. On jännittävää, kuinka innoissani tuosta uudesta lelusta olen :D Joskus aikaisemmin en olis ikinä voinut uskoa, että joku päivä intoilen näin totaalisesti sykemittarista... No, hyvä näin! On hauskaa päästä mukaan jengiin, joka viljelee kummallisia lukuja (eli syke- ja kalorinumeroita). En ole vielä perehtynyt kaikkiin sen hienouksiin, mutta odotan auvoista yhteistä tulevaisuutta tuon vehkeen kanssa!

Perjantai-ilta meni pitkästä aikaa hieman kosteissa merkeissä. Tosin join vain kolme drinksua, mikä on omasta mielestäni aika vähän. Ajattelin tehdä alkoholipostauksen jossakin välissä, koska olen huomannut viime aikoina rajoittaneeni viinasten käyttöä runsaasti. Voisi olla ihan kiva pohtia syitä :)

Heräsin tänään, lauantaiaamuna yllättävän virkeänä ja iloisena. Olin illalla nukkumaan mennessäni vähän pelännyt aamua ja sen mahdollisesti mukanaan tuomaa darraa, mutta onneks krapula oli päättänyt välttää tämän osoitteen! Sen innoittamana lähdinkin sitten pitkästä aikaa aamuaerobiselle, eli lenkille ennen aamupalaa. Viime aikoina joka tuutista on tullut infoa, jonka mukaan aerobinen treeni kannattaa tehdä ennen aamutankkausta. Ajattelinkin sitten kokeilla, että kuinka paljon kaloreita Polarini mukaan ripeällä aamukävelylläni pystyn kuluttamaan.

Tulos oli mun mielestä aika yllättävä: 45 minuutin reippaalla kävelyllä ja portaiden juoksemisella kulutin noin 450 kaloria. Voiko tuo olla ihan totta? Mun mielestä tuo kalorimäärä tuntuu ainakin ihan todella suurelta. Luotan kuitenkin mielelläni siihen, että just noin paljon kaloreita kulutin - tulee itselle ainakin hyvä fiilis. ;) Tänään oli myös tosi mahtava keli, mikä nosti lenkkifiilistä. Loppumetreillä nälästä alkoi kuitenkin tulla ihan mieletön, vaikka koetinkin keskittyä Salaisuus-äänikirjan kuunteluun. Ehkä ens kerralla voisin juoda vähän enemmän vettä ennen aamupalatonta lenkkiä, etten olisi ihan kuoleman kielissä loppumatkalla.

Tämän päivän mahtavana alkuunpanijana oli siis tuo aamuinen lenkki. Mulla on nyt jotenkin tosi upea fiilis siitä, että päivän treeni on nyt hoidettu ja loppupäivä on vapaata. :D (Näin ei tietenkään tarvitsisi ajatella...)
Superkivaa viikonloppua kaikille! :)


Lähde.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!