3.6.2013

Tavoitteet viikolle 23

Hellou, tavoitepostausta pukkaa nyt tulemaan piiiiiiitkästä aikaa! Te ette varmaan ole saaneet minkään sortin sydänsuruja näiden puuttumisen tähden, mutta meikäläisellä sydän värähti innostuksesta otsikkoa kirjoittaessani! :) Tuntuu, kuin mun sisuksissani olisi semmoinen pieni otus, ehkä hiiren tapainen, jonka kuono väpättää innosta ja onnesta aina, kun ajattelen iloisesti jotain liikuntaan liittyvää. :D No, nyt mentiin jo vähän kauas, joten palataan ryminällä takaisin asiaan!

Tavoitteet viikolle 23:

ma: lenkki
ti: kyykyt
ke: lenkki
to: kyykyt
pe: lenkki
la: kyykyt
su: lenkki
(Jonakin päivänä voi pitää ihan kokonaisen vapaan, mutta en merkannut sitä vielä tähän.)

Minikuva täältä.
Näyttää varmaan teidänkin silmiin aika hurjalta, sarjassamme "en oo tehnyt aikoihin mitään, joten suunnittelenpa ihan sairaan epärealistisen ohjelman, jotta voin vain epäonnistua sen noudattamisessa", mutta kokeillaan! :D "Kyykyt" tarkoittaa siis lihaskuntoa, mutta merkkasin sen kyykyillä siksi, että tekisin edes ne!

Eli näillä mennään ja kohdataan viikko 23! Herranen aika, kohta ollaan jo puolivälissä vuotta... :D

2 kommenttia :

 1. Hei, minä olin se anonyymi joka kommentoi, ja kommentoin lisää =)

  Eli missään nimessä se 49 euroa ei mennyt hukkaan. Tarkoitin, että tuollainen ruokavalio, joka poikkeaa totutusta, kannattaa aloittaa sitten kun on sellaisessa (elämän)tilanteessa, että sitä pystyy noudattamaan. Eli jos on esimerkiksi ongelmia ihmissuhteissa tai muita murheita, ei välttämättä löydä motivaatiota muuttaa jo opittuja tapoja kuten syömistä, juuri siinä tilanteessa. Silloin se kebab maistuu paremmalta kuin rahka ja tulee syötyä niitä herkkuja.

  Eli mieti rauhassa, koska sinulla on se motivaatio aloittaa (yleensähän se tulee jossain vaiheessa siitä, kun ei enää siedä itseänsä ja todella haluaa muutoksen) ja aloita sitten. Näin pysyt suunnitelmassa niinäkin hetkinä, kun tuntuu ettei jaksaisi millään jatkaa. Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiva että pysyt messissä! :)

   En hoksannut tuota sun ruokavaliopointtia aikaisemmin. Ajattelin, että tarkotat enemmänkin koko pakettia. :)
   Hauskaahan tässä on se, että SD:n ruokavalio on aika samanlainen kuin mun normaali (eli tätä "lomaa" edeltänyt) safkaus. Oli kiva huomata, että en oo syönyt viime kuukausina ihan päin puita, vaikka toki hiomista oli (ja on varsinkin nyt!) paljon. Se mua vaan mättää, että tuo SD ei ota meitä kasvissyöjiä huomioon. Protskujen laskeminen on erityisesti tämmöiselle aloittelevalle treenaajalle sekä kasvissyöjälle aika iso aikasyöppö ainakin alkuun. Mutta toivotaan, että mun laskelmat ovat menneet suht nappiin :)

   Mua harmittaa eniten se, että mulla oli hirmu hyvä buusti päällä suht pitkään ennen SD:n aloittamista, mutta sitten kaikki into hävisi kuin tuhka tuuleen. Mutta nyt tuntuu siltä, että loma on "lusittu", ja uutta energiaa riittää! Mulla on muutenkin aika pitkät piuhat, joten on varmaan aika luonteenomaista että alotan superdieettailunkin muista noin neljä viikkoa myöhässä, heh :D

   Mut joo, pahoittelen tätä mun kilometrivastausta, tiivistyksen taito on vielä hukassa. Tsemiä jälleen sullekin mahdollisiin treenailuihin ja kivaa kesää! Toivottavasti jaksat lueskella meikäläisen settejä myöhemminkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!