27.6.2013

Landeterveiset

Moikka! Huomasin, että Lumiaan saa Blogger-sovelluksen, jee! Katotaan, että osaanko käyttää tätä :D


Terveiset mökiltä! Mulla on ollut tässä muutaman päivän miniloma, mikä on ihan sairaan siistiä. Keli on ollut niin lämmin, ettei oo tullut tehdyksi oikein mitään auringossa lojumista ja jätskin syöntiä lukuun ottamatta :)

Huomenna duunit jatkuvat. Menen yksille pikkufestareille anniskelemaan! Eka kerta niissä hommissa, joten vähän jänskättää. Lähinnä ne asiakkaat on vähän semmosen jännäilyn aihe, eli tuleeko vastaan kovinkin ördäävää sakkia.

Juhlan aihetta ois mullakin, sain nimittäin uuden opiskelupaikan! Syksyllä aloitan lueskelut humanistisella laitoksella. Yliopisto ei kuitenkaan vaihdu. Oon niin iloinen siitä että pääsin, koska kolmas vuosi väärällä alalla ois saattanut masentaa liiaks. :)

Hetken verran lomailu jatkuu vielä täällä maaseudun rauhassa! Tuo ihana kuva on muuten erään kierrätyskeskuksen pihalta. Oon aivan ihastunut kaikkiin tuommosiin paikkoihin, koska niistä tekee ihan mielettömiä löytöjä. Suosittelen! :)

3 kommenttia :

 1. Utelenpas nyt törkeästi, että mitä alat opiskella? Oon ite humanisti, ni siks kiinnostaa :D Ei tartte vastata tietenkään, jos et halua. :) Onnea opiskelupaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole uteluissa mitään törkeää, huoli pois! :) Puheviestintä on uusi aluevalloitukseni. Ollaanko samiksia, vai onko sulla eri pääaine, jos sopii kysyä? Ja kiitos!! :)

   Poista
  2. Ei olla samiksia, miun pääaine on kulttuurihistoria. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!