1.6.2013

Pohdiskelukuulumisia

Varmaan jokainen, joka täällä on muutamana viime viikkona pyörinyt on hoksannut, että meikäläistä ei tällä hetkellä tuo liikunta oikein nappaa. Tänä maanantaina ajattelin työpäivän jälkeen ottaa itsestäni niskaotteen, kunnes kotiin päästyäni oli karmea olo. Mittasin varmuuden vuoksi kuumeen, ja tadaah, sitähän oli vaikka naapureille jakaa. Viime päivät on siis kieritty sängyssä hyvää asentoa etsien ja pahaa oloa pois nukkuen.

Tuntuu, että elän tällä hetkellä sellaista aikaa, jona sanon jokaiselle ihmiselle ja asialle: "Sori, mutta en ehdi nyt. Tää on vaan tämmönen vaihe, kyllä tää menee ihan just ohi. Kunhan saisin nyt vaan nää pari asiaa kondikseen." Ja aina tulee seuraavat pari asiaa, ja sit seuraavat. Aina on jotain työhommaa, kaupunkien välillä reissaamista tai jotain nyt just superkiireellisesti keskittymistä vaativia harrastusprojekteja, jotka kiilaavat oman hyvinvoinnin edelle.

Kuva

Kyllähän työt ja harrastusprojektit ovat osa sitä omaa hyvinvointia, osa omaa elämää, mutta ainakaan minä en osaa vieläkään sovittaa kaikkia elämän osa-alueita yhteen niin, että kaikki tulisi tasapuolisesti hoidettua. Ja ensimmäiseksi tulee usein tingittyä laadukkaasta safkasta, unesta ja liikunnasta. Pönttö minä.

Huomenna lähden Jyväskylään käymään ja hoitamaan ainakin kahta tärkeää asiaa: ihmissuhteita sekä rentoutumista rakkaan harrastuksen muodossa. Lenkkarit ja juoksupaita lähtevät mukaan. (Tarkoitus olis siis hankkia Jyväskylästä ne tuosta listasta ja muutenkin edelleen puuttuvat juoksutrikoot, joten elkää immeiset pelätkö, en minä ilman housuja lähde lenkille. :D)

Eli kyllä tästä selvitään! Hauskaa viikonloppua ja onnittelut jokaiselle, joka on koulunsa tai lukuvuotensa saanut päätökseen! (Minä en oo vielä, terveisin kuusi jäljellä olevaa tenttiä, argh :D)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!