18.6.2013

Viikko mikälie kesätunnelmissa

Hellou jälleen! Huomaatteko, kuinka kesäfiilingeissä meikä on, kun postauksia ei näy eikä kuulu? No tosi fiiliksissä! Pääsykokeet on nyt lusittu, ja meikäläisellä oli eilen maailman paras tentti. Häh, ai paras tentti?! Jep, luitte ihan oikein. Tentti hoidettiin vähäisen osallistujamäärän takia ryhmätenttinä, joka olikin opetuksellisesti rikkain kokemus varmaan koko yliopistourani aikana! Että tuosta voisi ottaa mallia jokainen kirjoitustenttejä rakastava. Joka tapauksessa, perinteisiä "yritän oppia kuusisataasivuisen kirjan ulkoa kahdessa päivässä ja sitten oksentaa sen tiedon tenttipaperille" -tenttejä on jäljellä vielä viisi, joten ihan vielä ei sovi juhlia.

Juhlimisesta puheen ollen, juhannus eli kaljankittausbileistä suomalaisin on lähestymässä. Ite vietän sen osittain töissä, osin perheen kanssa mökillä, joten mitään ördäyskestejä ei ole tiedossa. Ja hyvä niin! Kokeilin nimittäin taas hetki sitten sitä, miten ilo otetaan irti viinalla, mutta eihän siitä mitään tullut. Tai tuli, mutta lähinnä pää kipeeksi. Ehkä voisin seuraavan kerran alkoholihampaan kipuillessa ryhmäpaineen alla tsekata aikaisemmin kirjoittamani kännipostauksen ja muistaa, miten fiksu ihminen tarvittaessa olen.

Entäs treenirintama? No, hyvältä näyttää! Paremminkin voisi toki olla, mutta pääasia on, että saan itseni ylös penkistä ja pururadalle pöllyttämään polun pintaa. Kyykkyjäkin on tullut tehdyksi usein, mutta voi jukra kun niitä jaksaa tehdä vähän, kun ne tekee oikein! (Tykkäsin paljon enemmän siitä lukemasta, jonka sain kun kyykkäsin väärällä mutta helpolla tavalla. :D) Raportoin teille tästä enemmän kunhan vain saan jotain järkevää kirjoitetuksi. Kuka oikeasti haluaa näin upeilla ilmoilla lukea siitä, kuinka monta kyykkyä joku itseensä hurahtanut nolife on tehnyt, kysyn vaan!

Eli ei muuta kuin hauskaa Jussia jokaiselle sitä tavalla tai toisella juhlistavalle! Ei huolta siitä, etteikö postauksia tulisi, niitä vain kirjoitellaan kesätahdissa eli rennolla kädellä :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!