8.5.2013

Suuri Superdieetti-postaus (ja huh, omakuvia)

Huomenta! Lupasin toissapäiväisessä postauksessa, että pohdiskelen Superdieettiä vähän enemmänkin ja kerron tavoitteistani sen suhteen. Pahoittelen, että myöhästyin postauksen julkaisussa!
Tarkkoja juttuja en voi treeneistä enkä ruokavalioista kirjoitella, koska se rikkonee Superdieetin tekijänoikeuksia. Siksi juttelenkin aiheesta yleisemmällä tasolla. :)


Lähde.
Sunnuntaina siis aloitin tämän koitokseni maksamalla Superdieetin ja käymällä treeni- sekä ruokaohjeiden kimppuun. Fiilistelin, että nyt on vihdoinkin meikäläisen tsäänssi osallistua siihen suureen urheilujuhlaan, jota oon töllöttänyt telkkarista silmät kiiluen. Eli Jutta ja superdieetit, pääosassa meikä! Mua on aina rassannut, miten niin hienon mahdollisuuden saaneet ihmiset ovat lössähdelleet ja kiukutelleet, kun meikä sängynperukoilta olisi ollut niin kiihkeesti messissä kuin olla ja voi. Toki on huomattava, että olisin voinut ihan itse aktivoitua liikunnan kanssa ihan ilman mitään fitfarmejakin, ja toisekseen, nuo telkkaridieettaajat kärsivät puoli vuotta, meikäläinen kuus viikkoa. Että ehkä oon vaan ihan hiljaa ja auon päätä vasta sitten, kun tää koitos on ohi! :D

Ensivaikutelmani ruokavaliosta oli pettymys, koska kasvisvaihtoehtoa ei yksinkertaisesti ollut. Todella mälsää. Ilmeisesti elän jossakin omassa illuusiossani, koska olin ajatellut kasvisruokailijoiden määrän olevan niin merkittävä, että meikäläiset olisi otettu Superdieetissäkin huomioon. Vaan ei, pöh. Lisäksi ihmettelin lisäravinteiden määrää: tartteeko oikeesti noin paljon jotain jauheita ynnä muita mömmöjä?
Ruokavaliota siis en tule noudattamaan orjallisesti, mutta on jees saada vähän ohjenuoraa määriin ja sisältöihin niiltä osin, kun niitä pystyn toteuttamaan!

Treeniohjelmat vaikuttivat hyviltä. Näin aluksi korvaan kuitenkin osan niistä pumpilla, koska mulla on vielä mahis mennä ohjatuille tunneille ennen kotikotiin muuttoa. Erityisesti tykkään siitä, että osa ohjelmista on tehty niin, että ne voi tehdä kotona. Meikäläinen on ihan superarka menemään salille, ja myöhemmin se on mahdotonta mökin sijainnin tähden. Tuun siis humppaamaan Mummin ja muiden iloksi ihan ilman saliakin, jee!

Treeniä on siis tarkoitus tehdä kahdeksan kertaa viikossa. Kuulostaa hurjalta, mutta neljä aamulenkkiä (hauskasti sattuu kohdilleen sen kanssa, mitä jo aikaisemmin ittelleni lupailin) sekä neljä lihaskuntoa ei ookaan sit niin älyttömästi. Jakanen nuo treenailut ohjeistuksen mukaan neljälle päivälle niin, että aamulla juoksentelen ja illalla huhkin.

Aloituspainoni oli siis maanantaina 6.5. 80,5 kiloa. Tässä hieman vähemmän mairittelevat tämän hetken kuvat. (Pahoittelen tuon sivukuvan blurreja, mutta hoksasin, että taustalla oli kaikenlaista sälää.)




Eli, tässä tavoitteeni Superdieettiä ajatellen:

  • Teen vaaditut treenit. (Eli kahden ekan viikon aikana se tarkoittaa neljää aerobista ja neljää lihaskuntotreeniä.)
  • Syön hillitysti ja hallitusti.
  • Pudotan niin pirusti painoa kuin voin. Tavoite on päästä 70 kiloon, mutta toki oon tyytyväinen, jos vaaka näyttää jotain kutosella alkavaa lukua!

Ja siinä olikin sit jo tarpeeks tekemistä! Saa nähdä, pääsenkö minkälaisiin tuloksiin tällaisella "tuunatulla" Superdieetillä! :)

2 kommenttia :

  1. Hei, minua kiinnostaisi tietää miten treenipäivät ajoitetaan viikolle? Suunnitelmasi kuulostaa tehokkaalta; kovasti tsemppiä ja intoa koitokseen! :) Otin myös itseäni niskasta kiinni ja alan taas treenaamaan myös lihaksia. Pumpissa siis törmätään! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tanja, kiitos kommentista! :) Aattelin jakaa nuo treenit sillä viisiin, että aamulla on aerobiset ja illalla lihaskunnot, eli treenipäiviä olis neljä per viikko. Ite näen järkevimmäks ma+ke+pe+su -järjestyksen, että jää noita lepopäiviäkin treenien välille. :)

      Tsemppiä treeneihin ja mukavaa kesää!!

      Poista

Kiitos kommentistasi!