24.5.2013

Hengissä ollaan (pahanmakuisten eväiden voimin)

Hellou kaikki ja kivaa kesän alkua! Pahoittelen, että olen ollut niin hiljainen tässä viime aikoina. (Jos se nyt on haitannut :D) Projektia tuppaa projektin perään niin, että liikunta on jäänyt ihan kakkoseksi kaiken muun ajanvietteen hyppiessä tekemislistan ykköseksi, pöh! (Ja siis, nää projektit on siis työ- ja harrastusjuttuja, eli mitään Suurta ja Salaista en ole tehnyt, heh.) Tosin, mulla on kroppani kanssa kyllä ihmeen hyvä olla, vaikka oonki ollut liikkumatta ja mättänyt pelkästään jätskiä ja leipää. Aijai, oon kyllä huono kuntobloggaaja, kun ylistän liikkumattomuutta ja mässäilyä :D

Pyrin reipastumaan ensi viikolla, mutta sitä ennen toivon mahtavia kelejä ja mahtista viikonloppua kaikille! :)


PS. Vielä tähän loppuun kurkkaus yhen päivän eväisiin. Kävin Ekolossa hankkimassa kaikkea tärkeetä uuteen kotiin ja totta kai hurahdin päivän tarjouksiin. Kookosvedestä oon kuullut hirveesti hyvää, ja tuntuu että kaikki Edes Vähän Terveydestään Välittävät hörppivät kookosta harva se päivä.

Normisti semmonen parin desin (?) minitölkki maksaa kaupassa semmoset rapiat neljä euroa, eli se ei todellakaan sovi meikäläisen kukkarolle. Tämä Kulau-versio oli edullisempi, ja päätinkin alottaa kookosveteen tutustumiseni siitä. No, miten kävi? Pakko sanoa, että yäääk, never again! Ihan karmeen makusta litkua, harmi! :( Lifebar-patukka ei valitettavasti ollut yhtään sen herkumpaa, joten taitaa meikäläisen välipalat olla tästäkin eteenpäin vähemmän muodikkaita. :D Ootteko te maistaneet näitä "herkkuja"?

3 kommenttia :

  1. Hei,

    en halua olla epkohtelias, mutta tuolla asenteella ei kannata maksaa Superdieetistä sitä 49 euroa. Eli jos haluaa tuloksia, täytyy kyllä asenteen ja tahdon muuttua todella radikaalisti. Mietit ensin asian rauhassa itseksesi ja sitten kun aloitat, otat tosissaan. Tsemiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Oot oikeassa, mutta hitsi: kun ostin SD:n (ja erityisesti pitkän aikaa ennen sitä), olin vielä intoa pullollaan liikunnan ja kaiken muunkin suhteen. Voi, kun olisi silloin ostohetkellä käsissä ollut kristallipallo... :D Ei vaan, meikä nimittäin ottaa tästä ilot irti infon muodossa vaikka aktiivista tekemistä en itestäni saiskaan puristettua, eli hukkaan tää ei mene! Onhan se päivä vielä huomennakin. :)

      Poista
    2. Ja kiitos tsempistä, sitä samaa sulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!