15.8.2013

Vielä elävien kirjoissa

Hej på dig kaikki armaat sivuilla pyörähtäjät! Vaikka Läski onkin ollut vielä tavallistakin vaiteliaampi tässä viime viikkoina, niin kyllä meikäläisellä silti henki pihisee. Olen ollut hiljaiselolla, kun liikuntakertoja on ollut suunnilleen nolla, mutta silti en ole unhoittanut tätä blogiraasuani täysin. Erittäin ravintoköyhän ja herkuntäyteisen ruokavalioni ylläpidon ohessa oon lueskellut kasviskeittokirjoja ja päättänyt tehdä niistä jossain vaiheessa koosteen pikkuisella eksperimentillä. Meinaan nimittäin ottaa jokaisesta jonkun suht herkulta vaikuttavan reseptin ja uhrata itseni teidän edestänne kokeilemalla niitä puolestanne!

Koska syksy lähestyy ja kaikki mahdolliset akkainlehdet alkavat pursuta fitspirationia, niin meikä hyppää laumasieluna tietysti samaan kelkkaan mukaan. Nyt on testattu se, että kevään jumppaus ei valitettavasti hirveästi auta, jos kesän aikoo viettää liikkumatta ja väärin syöden. Mitään superrepäisyä en aio tehdä, koska sellaiset eivät valitettavasti hirveän pitkälle onnistu, mutta aion yrittää parhaani jälleen nyt, kun pääsen ryhmäliikuntatuntien ulottuville.

Ja niin! Meikähän meinaa aloittaa uuden harrastuksen! Oon napittanut Dancen kaksi mennyttä tuotantokautta silmät aivan soikeina ja kadehtinut niitä upeita ihmisiä, jotka venkoilevat musiikin mukaan kuin mitkäkin onkimadot. Ja ollut toki aivan varma siitä, ettei tällainen möhkäle semmoisiin urotekoihin pysty. Nyt ajattelin kuitenkin repäistä, ja aloittaa dancehall reggaen! Laji näyttää Niin Siistiltä, että en kestä. Mä haluun kans! Vähän hävettää jo etukäteen, miltä meikäläinen hytkyessään näyttää, mutta ajattelin, että en välittäisi. Meen vaikka takariviin ja pousailen sieltä ihan kympillä, mutta luovuttaa en saa! Mua harmittaa se, että oon jo vuuuuuosien ajan ajatellut eri lajien aloittamisen kohdalla, et "oon liian vanha/läski/ruma/tyhmä/luuseri aloittaakseni". Hitto, jos olisin aloittanut ulinan sijaan, olisin jo varmaan jossain lajissa maailmanmestari! Että elkää te olko näin tyhmiä, vaan tehkää mitä haluatte!

Mutta juu, sen verran dancehall reggaeen palatakseni, jos teitä kiinnostaa millasesta sätkyttelystä on kyse, niin tsekatkaa tää tumblr-sivusto! Ihan törkeen makeita videoita ja tyyppejä ja koreografioita!

Syksyllä teen myös semmosen hypyn tuntemattomaan, että testailen 5:2-dieettiä kuukauden ajan yhden työprojektin takia. Siitäkin on siis tulossa juttua, onnistun testissäni tai en! :D

Ihan vielä en palaa normaaliin (eli siis tiiviimpään kuin kerran kuussa) postaustahtiin, mutta pian senkin aika koittaa. Vielä hetken vietän ihanaa lomalaisen elämää, eli menen joka päivä töihin ennen kuin palaan takaisin Jyväskylään ja aloitan opiskelut. Palataan viimeistään silloin! Hauskaa kesänjatkoa vielä joka iikalle! :)

PS. Olin ihan silmät pyöreenä, kun katoin blogin kävijälukuja. Vaikka en oo päivitellyt, täällä on käyny enemmän porukkaa kuin ikinä! Mitä ihmettä? :D No, kiva juttu kun käytte! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!